KAZİMİYESPOR YEMEKTE BULUŞTU 
Bu haber 06 Ocak 2012 Cuma günü eklenmiştir. 756 kez okunmuştur.

KAZİMİYESPOR YEMEKTE BULUŞTU

 

1.Amatör Futbol Klasman Ligi D Gurubunda ligin ilk yarısını 6 puanla son sırada tamamlayan Hendek Kazımiyespor, Onursal BaÅŸkan Murat Atçı’nın tekrar takıma el atmasıyla birlikte yepyeni bir baÅŸkan, yönetim ve kadro oluÅŸturdu.

Yeni oluÅŸumun ardından  Kazimiyespor yeni yönetim ve yeni transferleri ile tanışma  yemeÄŸinde bir araya geldiler.

Esnaf Lokantasında verilen yemeÄŸe Kazimiyespor BaÅŸkanı Ahmet Atçı,BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Atıcı,Kazimiye Muhtarı Fevzi Cesur.Yöneticiler ve futbolcular katıldı.

Kazimiyespor takımına yeni katılan transferlerle tanışan yöneticiler bir süre takımın son durumu hakkında bilgi alış veriÅŸinde bulundular.

Kazimiye Köyü Muhtarı ve Yönetim Kurulu üyesi Fevzi Cesur Takıma her zaman desteklerinin süreceÄŸini,Kazimiyesporun baÅŸarısı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kazimiyespor ara transferde atak yaparak bir çok ismi takıma katarak güçlendirdi.

Yeni Hendekspor’dan Jannet ve Zega, eski Hendekspor’dan Semih Kesim, Hendek Gençlik’ten Bayram, Kemal ve SavaÅŸ, Akyazıgücü’nden kaleci Åžener ve Ali Yalçın, Düzce Akçakoca’dan Hakan, Ankaragücü U-19 takımından Olcan ve Tankut, Tuzlaspor’dan Sefa, Alibeyköyspor’dan OÄŸuzhan ve Hüseyin ile Yığılcaspor’dan Fatih’i transfer eden Kazımiyespor, takımın başına da, 2.yarı için İbrahim Baysal’ı getirdi.

Kazımiyespor kulübü 2.baÅŸkanı Mehmet Atıcı, aslen Hendek Kazımiye’li olan Onursal BaÅŸkan Murat Atçı’nın tekrar takımı alması sonucu, yeni  bir baÅŸkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu oluÅŸturduklarını söyledi. Atıcı, transfer konusunda öncelikli hedeflerinin yeni Hendekspor takımından transfer edilen Jannet ve Zega’ya lisans çıkartmak olduÄŸunu söylerken, “Muhtarlığımızın yakın ilgi ve desteÄŸi sonucu, eski okulumuzu tesis yaptık. A’dan Z’yea yenilendik. 2.yarıdaki hedefimiz tüm maçları kazanıp ligi en güzel yerde bitirmektir.” Dedi.

 

 

Yazar: Mehmet KAVİS
Etiketler:
Burada yazılan yorumlar yazan kişileri bağlar.Haber Hendek sitesi sorumlu değildir...

1 Yorum

ilhan bal-06 Ocak 2012 Cuma
başarılar
kazimiye sporumuza başarılar diliyorum.

Lütfen bilgilerinizi eksiksiz ve doğru giriniz:

  1. hq54

Diğer SPOR HABERLERİ



YAZARLAR


En Çok Okunan Haberler


Site İstatistiği
Aktif Ziyaretçi 77
Dün Tekil 2729
Bugün Tekil 2732
Toplam Bu Ay 86070
Toplam Bu Yıl 418314
Toplam Tekil 12418315
IP 38.107.179.217

Videolar
@ Copyright Haber Hendek Yazılım Ekibi
Her hakkı saklıdır.
Bu Site İzinsiz Kopyalanamaz ve kullanılamaz.